Collecte Stichting Ontmoeting

krimpen a/d ijssel • Het plaatselijk comité van Stichting Ontmoeting houdt van 11 tot en met 16 februari de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte. Daarmee zamelt het comité geld in voor de professionele hulpverlening aan dak- en thuislozen. Stichting Ontmoeting heeft verschillende locaties in Nederland. De hulp aan dak- en thuislozen varieert van praktische diensten zoals eten en een douche tot intensieve (woon)begeleiding. Daarnaast biedt Ontmoeting er een groot aantal diensten zoals cursussen, werkbegeleiding en dagbesteding. Bezoekers kunnen ook bij Ontmoeting een kamer huren en woonbegeleiding ontvangen. Het comité IJssel en Lek ondersteunt de stichting door geld in te zamelen en bekendheid te geven aan het werk.


Verhalengroep zoekt deelnemers

krimpen a/d ijssel • Verhalengroep Krimpen is op zoek aar nieuwe deelnemers. Tijdens bijeenkomsten van de verhalengroep delen de deelnemers rondom een bepaald thema een persoonlijke belevenis of herinnering met elkaar. Er worden stukjes levensverhaal verteld en beluisterd. De groep krijgt begeleiding van twee vrijwilligers. De verhalengroep komt op de even weken op woensdagmiddag bij elkaar. Wie deel wil nemen, kan contact opnemen met Sabine van Bruggen van de KrimpenWijzer: 06-37418353.


Koole te gast

krimpen a/d ijssel • Ruud Koole is maandag 18 februari te gast in De Tuyter om mee te praten over de toekomst van de sociaal democratie en de Provinciale Staten verkiezingen. Koole is oud-voorzitter van de PvdA. Ook stellen Waterschapskandidaten Anneke Heinecke en Gerjo Goudriaan zich voor aan de bezoekers. De bijeenkomst begint 20.00 uur.