Ruimtelijker, overzichtelijker, mooier

lekkerkerk • T. de Waard Wonen & Slapen is verhuisd. Vrijdag opende eigenaar John Wapperom aan de Burgemeester Roosstraat 20 in Lekkerkerk de nieuwe vestiging van het 104 jaar oude familiebedrijf. Zaterdag vond een druk bezocht open huis voor de klanten plaats.

"De beslissing om naar een nieuwe locatie te gaan, hebben we een half jaar geleden genomen", vertelt Wapperom. "Daar waren verschillende redenen voor. De belangrijkste was dat ik me vooral wilde gaan concentreren op productgroepen als: pvc- en laminaat vloeren, raam- en wanddecoratie, matrassen, bedbodems, bedtextiel en binnenzonwering (waarbij Luxaflex Powerview één van de sensationele noviteiten is). In de nieuwe behuizing hebben we het aantal bed- en ledikantopstellingen fors teruggeschroefd en zijn we gestopt met het aanbieden van woonaccessoires. Gevolg is dat je met wat minder ruimte toe kunt. Toen ik hoorde dat het pand op de eerste verdieping boven Techhandel Mudde te huur was, was ik meteen enthousiast. We zijn vervolgens hard aan de slag gegaan om de winkel mooi, ruimtelijk, overzichtelijk en fraai belicht in te richten. Afgaande op de vele positieve reacties van onze klanten, is dat goed gelukt! Prettig voor veel klanten ook is dat de Techhandel en wij nu nog dichter bij elkaar zitten. We vullen elkaar perfect aan, zeker ook qua assortiment. Mensen die hun woning willen verfraaien kunnen we van a tot z van dienst zijn samen: van het opknappen van je huis tot en met het inrichten er van. Ideaal!" Voor sommige oudere klanten kan de trap naar zijn op de eerste verdieping gelegen winkel een obstakel zijn, beseft John Wapperom terdege. "Speciaal voor hen hebben we onze 'aan-huis service', waarbij we op afspraak bij de klant langs gaan met stalen en een goed en eerlijk advies. En uiteraard hebben we onze buitendienstmedewerkers om stofferings- en montagewerk uit te voeren."

T. de Waard Wonen & Slapen is voortaan drie dagen per week geopend: op woensdag van 10.00 tot 14.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De andere dagen van de week houdt John Wapperom zich grotendeels bezig met Projectwereld, zijn projectstofferingsbedrijf.

Jan Timmer