Prijzen stempelkaartactie

FOTO

lekkerkerk • De stempelkaartactie van de Lekkerkerkse winkeliers levert jaarlijks vele blije gezichten op. Daar kwamen vrijdagavond nog eens drie vrolijke gezichten bij.

Flip van Leeuwen, Brigitta Verhoog en mevrouw Klinger kwamen in de winkel van Ruit en Co aan het Raadhuisplein hun hoofdprijs ophalen. Dorine Ruit verraste namens de Ondernemers Coöperatie Lekkerkerk (OCL) de drie hoofdprijswinnaars met 150 euro aan cadeaubonnen en een fles wijn of bier. "De stempelkaartactie was wederom een groot succes" zegt Arie Verwoerd. "Duizenden volle stempelkaarten zijn ingeleverd. Een teken dat de actie volop leeft bij de consument." "Naast de drie hoofdprijzen hebben we nog veel meer prijzen getrokken", vertelt Dorine Ruit. "De namen van de prijswinnaars staan op onze website."


q www.op-lekkerkerk.nl


Decemberactie

FOTO

krimpen a/d lek • In december is er weer volop gewinkeld in Krimpen aan de Lek en hebben klanten massaal meegedaan aan de decemberactie. Drie weken lang konden zij cadeaubonnen ter waarde van 25 euro winnen. Iedere week werden er zestien bonnen uitgereikt, te besteden in de winkels van leden van de winkeliersvereniging. In de winkel van DA de Goudsbloem werden zaterdag de hoofdprijzen uitgereikt van de vierde ronde. Die werden gewonnen door de familie Taylor Parkings (150 euro), Riet Russner (75 euro) en Corrie v/d Stelt (75 euro).


Trouwbeurs

krimpenerwaard • In De Nieuwe Polderkamer te Stolwijk wordt vrijdagavond 25 januari de derde editie van de Trouwbeurs Krimpenerwaard georganiseerd. Aanstaande bruidsparen kunnen zich hier oriënteren op allerhande producten en diensten voor de mooiste dag van hun leven. Er is een groot aanbod van o.a. trouwkleding, artiesten, bloemen, fotografie, ringen en vele andere accessoires. Het merendeel van de hiervoor beschikbare stands zal worden bemand door ondernemers uit de Krimpenerwaard en omgeving. Voor bezoekend publiek is de toegang gratis. Bruidsparen kunnen zich aanmelden op de website en krijgen hierdoor een gratis goodiebag. Daarnaast vinden er diverse bruidsshows plaats door meerdere bruidshuizen. De trouwbeurs vindt vrijdagavond 25 januari van 18.30 tot 22.00 uur plaats.

q www.trouwbeurskrimpenerwaard.nl