Start nieuw kinderkoor

krimpen a/d ijssel • Bij voldoende belangstelling start Zangschool Krimpen met een nieuw jeugdkoor voor leerlingen van 12 tot 20 jaar. Wie interesse heeft kan zich aanmelden bij docent en dirigent Mirjam IJsseldijk. Dat kan door een e-mail te sturen naar: muzieklessen@live.nl. De zangschool start deze maand met twee nieuwe groepen voor jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd. De wekelijkse koorrepetitie (op dinsdagmiddag in De Tuyter) wordt gecombineerd met zangles en Algemene Muzikale Vorming (AMV). Leerlingen maken ook een muziekvoorstellingen verzorgen een kerstconcert.

q www.zangschoolkrimpen.nl


EHBO-cursus

krimpen a/d lek • Bij genoeg aanmeldingen start EHBO vereniging Krimpen aan de Lek donderdag 10 januari met een beginnerscursus EHBO. De cursus bestaat uit veertien tot zestien theorie- en praktijklessen die worden gegeven door een kaderinstructeur. Ook reanimeren en het bedienen van een AED komen aan de orde. De lessen beginnen 19.45 uur en worden gegeven in de Ontmoetingskerk. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (of een gedeelte) van de EHBO-cursus en reanimatiecursus. Voor vragen of aanmelden: 06-16527973 of e-mail: secretariaat@ehbokrimpenaandelek.nl.


'VakantieFrans'

krimpen a/d ijssel • Voor wie op zomervakantie gaat naar Frankrijk (of een ander Franstalig land) start deze week lessen Frans in een leslokaal in Krimpen aan den IJssel. Er is zowel een beginnersgroep als een groep voor gevorderden. Docente is Monique Diemers. Meer informatie: 06-42571433 of e-mail: info@francaisfacile.nl.