• Livemuziek tijdens de restaurantactie van 2018.
• Livemuziek tijdens de restaurantactie van 2018. Foto: wijntjesfotografie.nl

Stoelen restaurantactie bijna verkocht

krimpenerwaard • Team Krimpenerwaard kijkt uit naar een nu al succesvolle Restaurantactie.

Op donderdag 17 januari zullen diverse restaurants in de Krimpenerwaard vol zitten met supporters van het team. Zij genieten à 30 euro per persoon van een drie-gangen keuzemenu, waarvan 20 euro voor het team is.

"Enkele weken voordat het zover is, zijn vrijwel alle 900 stoelen bezet", meldt een tevreden Jouke Geurts namens het team. "Alleen in de restaurants Springer en Belvédère te Schoonhoven is nog plaats. Belangstellenden moeten dus snel zijn."

Vorig jaar hield Team Krimpenerwaard ook een restaurantactie, dat toen eveneens een succes werd. Dit jaar doen negen restaurants mee, waarvan de meeste dus vol zitten.

Spinningmarathon

Tevens is het team druk bezig met de voorbereidingen voor een andere activiteit: op zaterdag 30 maart wordt namelijk een spinningmarathon gehouden in De Waard te Bergambacht. Dit in samenwerking met sportschool Eelco de Boer en Fysio Fitness Kees Bakker. Er zijn 35 fietsen beschikbaar, die van 12.00 tot 16.00 uur kunnen worden gebruikt à 15 euro per uur.

Sportliefhebbers die niet van spinning houden kunnen aan bodypump en zumba doen. Binnenkort volgt de inschrijving.

Team Krimpenerwaard neemt in juni deel aan Alpe d'HuZes. Doel is om zoveel mogelijk keer de Alpe d'Huez te beklimmen voor het goede doel, KWF Kankerbestrijding. Zie voor alle informatie: www.teamkrimpenerwaard.nl of volg het team via Facebook.