Pizzabezorger overvallen

krimpen a/d ijssel • Een pizzabezorger is vrijdagavond in Krimpen aan den IJssel beroofd door twee jongens. De beroving vond rond 17.30 uur plaats op het Raadhuisplein. Via een burgernetbericht werd opgeroepen naar de daders uit te kijken. Die zijn nog altijd niet zijn gevonden. Het gaat om twee blanke jongens van ongeveer 17 jaar oud.


Auto te water

krimpen a/d ijssel • Aan de Dokter W.M. Blomsingel in Krimpen aan den IJssel is zondagochtend een auto te water geraakt. Hulpdiensten rukten uit, maar bij aankomst bleek de bestuurster al uit het water. Zij is onderzocht door ambulancepersoneel, maar was niet ernstig gewond.


Fles naar hoofd geslingerd

ouderkerk a/d ijssel • In Ouderkerk aan den IJssel is donderdagavond een 56-jarige vrouw aangehouden voor mishandeling. Zij zou kort daarvoor een fles naar het hoofd van haar man hebben gegooid. Die werd hevig bloedend door agenten aangetroffen. Mogelijk was er alcohol in het spel.


Auto rijdt van dijk

gouderak • In Gouderak is vrijdagochtend een auto na een aanrijding van de Kattendijk gereden. De auto kwam binnendijks op een grasveld terecht. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen. Beide auto's zijn door een berger afgesleept.


Bingo levert Belbus 2.600 euro op

krimpen a/d ijssel • De jaarlijkse bingo van Lionsclub Krimpen aan den IJssel leverde donderdag 2.600 euro op. De opbrengst gaat traditiegetrouw naar de Belbus. In totaal zaten er 136 bingofanaten in De Tuyter. De beslissing van de Lionsclub om de traditionele kerstbingo, die jaar na jaar meer concurrentie van andere bingo's kreeg, te verplaatsen naar de herfst bleek derhalve een goede te zijn. Dankzij de gulle Krimpense middenstand die als sponsor optrad, konden er diverse fraaie prijzen worden uitgedeeld.