Kick off van Samenloop voor Hoop

lekkerkerk • In juni 2019 is er opnieuw een Samenloop voor Hoop in de Krimpenerwaard. De kick off van het evenement is op woensdag 14 november in Lekkerkerk.

Tijdens een bijeenkomst in het ijsclubgebouw op sportpark Weydehoeck wordt vanaf 20.00 uur informatie gegeven over deelname aan de Samenloop voor Hoop. Wie interesse heeft kan zich ook al inschrijven voor het evenement dat op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 wordt gehouden. De Samenloop voor Hoop is bedoeld voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Tijdens deze 24-uurs estafetteloop zamelen teams geld in voor KWF Kankerbestrijding. Vijf jaar geleden resulteerde dit in een eindbedrag van ruim 20.000 euro. Die opbrengst komt geheel ten goede aan kankeronderzoek. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Deelnemers uit de gehele Krimpenerwaard worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de loop.


Krimpenerwaard Vakantie

krimpenerwaard • Eenzame inwoners (niet rolstoelgebonden) uit de Krimpenerwaard kunnen in maart volgend jaar mee op vakantie naar Ermelo. De vakantie, georganiseerd door de Werkgroep Krimpenerwaard Vakantie, is van maandag 18 tot en met zaterdag 23 maart 2019. Het verblijf is in groepshotel Dennenheul. Kosten: 525 euro, inclusief alle maaltijden, zorg, excursies, muzikale avond en vervoer. Frisdrank en alcoholische drankjes zijn voor eigen rekening. Meer informatie: 06-36024196/12194777.