Hoe heeft u de bevrijding ervaren?

regio • Voor een volgend jaar uit te brengen magazine over '75 jaar vrijheid' zoekt Het Kontakt inwoners van de Krimpenerwaard die hun herinneringen aan de bevrijding willen delen.

Het gaat om korte bijdragen, die tezamen gebundeld worden.

Wie zijn of haar herinnering wil delen, kan contact opnemen via 06-53110867/06-23165848 of mail ze naar: redactie.krimpenerwaard@kontaktmediapartners.nl.

Magazine
Het Kontakt brengt volgend jaar in opdracht van de gemeente Krimpenerwaard een magazine uit dat in het teken staat van 75 Jaar vrijheid. Persoonlijke herinneringen aan de bevrijding vormen een onderdeel van deze bijzondere uitgave.


Kerst Achter Het Station

schoonhoven • Het Cultuur Station organiseert op vrijdag 20 en zaterdag 21 december het eindejaarsfestival 'Kerst Achter Het Station'

Tijdens deze twee feestelijke dagen kan het publiek onder het genot van een hapje en drankje genieten van theater, musical en zangoptredens door leerlingen (kinderen en volwassenen) van Het Cultuur Station.

Naast voorstellingen voor kinderen en volwassenen is er in de avonduren muzikaal vermaak.
Op vrijdagavond wordt er een Xmas-Karaoke georganiseerd en op zaterdag zijn er afsluitend liedjes rond het kampvuur.

Tijdens het gehele festival worden er voor kinderen allerlei creatieve activiteiten georganiseerd. Voor meer informatie over de voorstellingen en het festival: www.hetcultuurstation.nl


Kerstmarkt

schoonhoven • De leerlingen van het Schoonhovens College, locatie Vlisterweg, organiseren donderdag 19 december een kerstmarkt van 17.00 tot 19.30 uur.

Er is van alles te doen, te koop en te proeven tegen kleine prijzen. De opbrengst van de kerstmarkt wordt gedoneerd aan Jongerenwerk Lopik.