Oliebollenloop Schoonhoven

schoonhoven • De 37ste Oliebollenloop -op dinsdag 31 december- wordt zoals altijd georganiseerd door atletiek- en trimvereniging Avantri.

Om 11.00 uur start de 6,4 kilometer, om 11.05 uur de 2 kilometer. De 10 kilometer-lopers horen om klokslag 12.00 uur het startschot, de deelnemers aan de 15 kilometer om 12.20 uur. Start en finish zijn op de Opweg.

Voorinschrijven (met korting) is mogelijk tot en met 26 december, 24.00 uur. Zie ook: www.inschrijven.nl Ook dit jaar zijn er limieten aan het aantal lopers per afstand.

De na-inschrijving is op de dag zelf in het gebouw van Het Schoonhovens College, Vlisterweg 22. Daar zijn ook kleedkamers en douches.

Het parkoers is geheel geasfalteerd en gaat door het poldergebied van Bergambacht en Vlist. Na afloop kunnen de deelnemers in de kantine van de school nagenieten onder het genot van een oliebol. Voor meer informatie: www.avantri.nl

Starterscursus
Belangstellenden kunnen vanaf dinsdag 7 januari deelnemen aan de starterscursus hardlopen bij Avantri Schoonhoven. Gediplomeerde trainers begeleiden de deelnemers om uiteindelijk 30 minuten aan één stuk te kunnen hardlopen tijdens de Parkloop op 28 maart 2020.

Tijdens de trainingen komen aspecten als warming-up, kracht- en lenigheidsoefeningen, loopscholing en hardlopen zelf aan bod. Daardoor is de cursus geschikt voor iedereen die met hardlopen wil beginnen. De prijs van dit starters-arrangement voor niet-leden bedraagt 50 euro (inclusief startbewijs voor de Parkloop)

Voor meer informatie: www.avantri.nl of mail naar starters@avantri.nl