Kerstconcert

ammerstol • Vocaal ensemble Cappella Constancis geeft zondagmiddag 15 december (14.30 uur) een kerstconcert in de NH Kerk te Ammerstol. Het thema is: Kerst Anders. Op het programma staan werken van o.a. Schütz, Rutter, Lauridsen, Elgar en Britten. Het koor wordt begeleid door Reinilde Zevenbergen op harp en op vleugel de vaste pianist Jeroen Liedorp. Het geheel staat onder leiding van dirigente Ingrid Kappelle.Toegangskaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk of te reserveren via cappellaconstancis1@gmail.com en bij de leden van het koor.


Kerstmarkt

ammerstol • Het feestcomité houdt zaterdag 14 december op het Kerkplein in Ammerstol weer de jaarlijkse Kerstmarkt.
Er zijn vele kramen waar diverse (kerst)artikelen te verkrijgen zijn, als ook winterse hapjes en drankjes. Het feestcomité heeft een grote kerststal gemaakt met daarin echte dieren en personages. Muziek is er van Excelsior '64 en koor Cantiamo. De Kerstmarkt begint om 15.00 uur, rond 18.00 uur wordt de kerstboom ontstoken. Het Feestcomité heeft nog een beperkt aantal kramen te huur. Belangstellenden kunnen mailen naar kerstmarkt@feestcomite.nl of de website www.feestcomite.nl bezoeken.


Kerstviering

stolwijk • Het Polderkoor, onder leiding van Wim van Wijngaarden, houdt dinsdagavond 17 december (19.00 uur) een kerstviering in Het Kwartier te Stolwijk. Het wordt een bijeenkomst met kerstliedjes, gedichten en verhalen. Er wordt koffie met een kerstgebakje en verschillende hapjes geserveerd. Entree:15 euro; kaarten zijn te koop bij Het Kwartier en de Coop te Stolwijk. Meer informatie: www.polderkoor.nl