Genomineerden ondernemersprijs

regio • Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven en De Vries en Verburg uit Stolwijk zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland.

Deze prijs wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven, in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas, georganiseerd.
Stadsbrouwerij Argentum is genomineerd in de categorie MKB, waarin ook Garlic Solutions uit Waddinxveen en Ballen Enzo kanshebbers zijn. De Vries en Verburg is genomineerd in de categorie Grootzakelijk, net als Erfgoed uit Moerkapelle en Gouda Refractories uit Gouda. De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca zijn Kempkes Optiek, Kamphuisen Siroopwafelfabriek, beide uit Gouda, en Lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven. De komende periode zullen alle genomineerden zich presenteren en zal de jury de bedrijven bezoeken. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg -op 20 januari 2020- worden de winnaars bekendgemaakt. Meer informatie over de ondernemersprijs: www.ondernemersprijs-mh.nl.