Haastrecht deelt de punten

haastrecht • Haastrecht kwam op sportpark Wilgenoord niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Moerkapelle, dat zich knap verweerde.
In de eerste helft gebeurde er niet veel. Haastrecht-doelman Rob de Wit kreeg zelfs geen enkel schot te verwerken. Na rust namen de gasten de leiding, waarna Haastrecht meer arbeid in de wedstrijd gooide. Een fraaie actie van Thijmen Raateland leverde de gelijkmaker op. Kort daarna had hij de thuisclub op voorsprong moeten zetten, maar in plaats van direct te schieten, maakte de spits een balbehandeling te veel. De Moerkapelse defensie kon op tijd ingrijpen. "In Moerkapelle troffen we een prima tegenstander met weinig zwakke plekken," aldus Haastrecht-trainer Marco Versloot. "De puntendeling is terecht."

Onfortuinlijke nederlaag

polsbroek • SPV'81 verloor in Polsbroek onnodig met 0-2 van WDS uit Driebruggen.
Martijn de Heer schoot na een kwartier spelen niet raak vanaf de penaltystip, nadat Sander Koolwijk was gevloerd. De Driebruggense doelman stopte de te slap ingeschoten strafschop. Ook daarna konden Lex van Maurik en Sander Koolwijk de score niet openen. Vlak voor rust kwamen de gasten op voorsprong, toen de bal na een hoekschop niet goed werd weggewerkt. In de tweede helft hadden de Polsbroekenaren lange tijd niet het gevoel dat ze deze wedstrijd zouden gaan verliezen. "In de jacht op de gelijkmaker gaven we teveel ruimte weg, dat ons funest werd," baalde SPV-trainer Gert Alblas. "Ook na de ongelukkige 0-2 – Tjardi Verkerk liet op een slecht stuk veld de bal onder zijn schoen doorglippen – kregen we nog genoeg kansen op een beter resultaat. Maar helaas..."

Club kampioenschap KDO Lekkerkerk

lekkerkerk • KDO Lekkerkerk houdt zaterdag 30 november de clubkampioenschappen in het Turncentrum. Deze dag laten alle turnende en springende leden zien wat ze kunnen. Het schema is als volgt: 08.30 uur: selectie 1 en Jonge Talenten 1; 11.00 uur: selectie 2; 13.45 uur: meisjes D + H; 16.00 uur: meisjes C en Jong Talenten 2.

Twee medailles

lopik • Zeven meiden van SSS Lopik namen afgelopen weekend deel aan de eerste voorwedstrijden in Amersfoort. De beste prestatie werd geleverd door Fleur Verhoef. Zowel op de brug, balk, vloer als sprong maakte ze weinig fouten, met goud tot gevolg. Ook voor Liora Noordanus, die vierde werd, was er een medaille.