Noordam stopt bij Gouderak

gouderak • Raymond Noordam stopt aan het eind van dit seizoen bij vierdeklasser Gouderak. Dat heeft hij donderdagavond na de training meegedeeld aan de selectie.

Hij heeft vier jaar met plezier gewerkt bij de dorpsclub aan de Kattendijk. "Het is hier vooral gezellig, maar je werkt van week tot week met een smalle groep. Daar moest ik aan wennen."

Noordam zet wellicht een punt achter zijn trainersloopbaan. "Ik doe dit reeds 34 jaar. Dat drie keer per week trainen en spelen slokt veel tijd op."


Cabauw-meiden van regionaal naar internationaal

cabauw • Het meisjesteam onder 19 van voetbalvereniging Cabauw is van plan deel te nemen aan een internationaal toernooi in Spanje.

De Cabauwse voetbalmeiden in de leeftijd van 15 tot 18 jaar willen graag in Spanje laten zien dat zij als regiospeelsters best goed kunnen voetballen. Daarom zijn zij op zoek naar sterke internationale tegenstandsters. Zij hopen ook dat deze voetbaltrip helpt om nog meer jonge speelsters naar VV Cabauw te trekken, zodat het meidenvoetbal blijft leven en er mogelijkheden ontstaan om steeds beter de voetbalsport te gaan beoefenen.

Er staan flink wat acties op stapel om geld op te halen: van oliebollen bakken tot wafel- en taartverkoop. Met het geld van deze actie hoopt Cabauw MO 19 speciale kleding aan te kunnen schaffen om representatief de buitenlandse trip te ondernemen.