Nieuwe elementen Nacht v/h Zilver

schoonhoven • In de avond en nacht van zaterdag 14 december is de binnenstad van Schoonhoven de sprookjesachtige setting voor de elfde Nacht van het Zilver.

Meer dan dertig goud- en zilversmeden – van jonge talenten van Vakschool Schoonhoven tot meesters in het vak - openen tussen 18.00 en 24.00 uur de deuren van hun atelier, galerie of werkplaats.

VIP-lounge

De organisatie van deze editie van de Nacht van het Zilver is voor het eerst in handen van Stefan van Beeten, Marco Oudshoorn en Orly Trost. De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang.

Eigenaar van galerie Meesters van de Zilverstad Stefan van Beeten: "Wanneer je de organisatie van 'de Nacht' overneemt van Dick van de Lagemaat en Frans van Mierlo weet je dat je het werk niet moet onderschatten. We hebben ons dit jaar ontzettend ingezet om succesvolle elementen van tien jaar Nacht van het Zilver - de sfeervol verlichte binnenstad, vuurshows en exclusiviteit - te behouden. Daaraan voegen we nieuwe onderdelen - een VIP-lounge in de Blauwe Deur, klassieke muziek en focus op romantic christmas shopping - toe."

Paul de Vries opent tijdens de Nacht de nieuwe locatie van zijn atelier Passí en Ford Schakel stelt een Mustang beschikbaar voor een winactie. Van Beeten: "Het zijn initiatieven waar wij veel enthousiasme en warmte in proeven voor deze elfde Nacht van het Zilver. Bezoekers gaan dit ervaren op 14 december. We hopen dat veel mensen komen genieten!"

Meer informatie over de Nacht van het Zilver en de locaties is te vinden op: www.nachtvanhetzilver.inschoonhoven.nl