Avond vol emoties

bergambacht • Muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht hield zaterdag haar jaarlijkse uitvoering in de sporthal van De Waard.

De fanfare, melody percussion band en het opleidingsorkest Sound & Fun traden samen op met zangeres Rasha Koole-Mansour. Het thema van de avond was Emotions. Onder grote publieke belangstelling werden muziekwerken ten gehore gebracht waaruit o.a. vreugde, verdriet, angst en liefde weerklonk.
Daarnaast werden vijf jubilarissen in het zonnetje gezet: Jaap van Genderen (12,5 jaar lid); Marieke Meeuwsen-de Bondt (25 jaar), Eric en Peter Boegheim (40 jaar) en Arie Broere (50 jaar).


Intocht Sinterklaas in Haastrceht

haastrecht • Zaterdag 16 november komt Sint Nicolaas met zijn gevolg aan in Haastrecht.

Om 13.30 uur meert hij met de boot aan op het Jaagpad, waarna koers wordt gezet naar de Kleine Haven, waar een podium voor Sinterklaas en zijn Pieten klaar staat.
Dit jaar is ook babypiet meegekomen vanuit Spanje. Sinterklaas en mama-Piet zijn op zoek naar een oppas voor als Piet in de avond het dak op moet. Zullen ze die vinden in Haastrecht ? Nadat Sinterklaas welkom is geheten door burgemeester Cazemier kunnen de kinderen de Goedheiligman een handje geven en staan er spelletjes klaar op de Kleine Haven.


Tentoonstelling

haastrecht • Belangstellenden kunnen de mooiste kippen en konijnen van de leden van de Stolwijkse pluimvee- en konijnenfokvereniging Nut & Sport komen bekijken. De tentoonstelling vindt plaats op 15 en 16 november in gebouw De Grote Haven in Haastrecht. De toegang is gratis en de openingstijden zijn vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.nutensport-stolwijk.nl