Thor-dames verliezen van hekkensluiter

bergambacht • Het damesvolleybalteam van Bende Services/Thor ging in het Limburgse Stramproy met 3-1 onderuit tegen hekkensluiter Stravoc.

Alleen al door de lange reis waren de meiden extra gebrand om met punten in de tas naar huis te gaan. Dat lukte niet, omdat de Bergambachtse dames hun gebruikelijke niveau niet haalden. Een groot deel van de eerste set was er een voorsprong van 5 punten. Mede door de hoge servicedruk van Thor sleepten de meiden de eerste set binnen met 23-25. Het werd daarna duidelijk dat de meiden van Stravoc het spelletje van Thor goed 'lazen'. Steeds meer slordigheden slopen in het spel van Thor. De aanvallen werden niet meer afgemaakt. De tweede set werd gewonnen door Stravoc met 25-18. De derde en vierde set werden evenwel met volle moed gestart. Beide sets gingen gelijk op, maar een dip zorgde voor een achterstand. De oplevingen kwamen steeds te laat om de winst naar de kant van Thor te trekken: 25-23 en 25-22.

Coach Sieme Boom: "Het was een wedstrijd waarin mijn team niet het hoogste niveau haalde. Dit was vooral te danken aan het slimme spel van Stravoc." De eerstvolgende wedstrijd is op 16 november tegen VCN 2.

Prijzenregen

regio • Taekwon-Do school Daeryon haalde maar liefst 20 prijzen op tijdens het nationaal ITF Taekwon-Do-toernooi in Vianen. Tevens hebben Stefano Getrouw en Gregory Dekker het landelijk Dan examen afgenomen en zijn geslaagd voor de 2e Dan. Daeryon traint op maandag en woensdag in sportzaal de Kromme Draai in Ammerstol. Op maandag 11 november is er een Open Dag voor belangstellenden.