Vendrig tweede in Herfstloop

lopik • Benschopper Melvin Vendrig einde zaterdag in Lopik als tweede in de Herfstloop. De Benschoppenaar noteerde op de 15 km een tijd van 58.46 minuten. Jeroen van Haaren (IJsselstein) zegevierde in 56.30 minuten. Thuisloopster Saskia Nobel klokte een tijd van 1.10,04 minuten. Op de 10 km moest Schoonhovenaar Wilco Schuijff (38.10) zijn meerdere erkennen in Rotterdammer Tim van Vrijaldenhoven (37.53). Juan Zijderlaan (14) uit Polsbroek won de 5 km in een tijd van 17.23. Jan Zijderlaan (18.21) nam als derde aankomende plaats op het podium.


Nieuwe shirtsponsors WTC

lopik • WTC LOPIKerwaard heeft zich voor de komende vijf jaar verzekerd van twee nieuwe shirtsponsors, namelijk Lopik-F!T en Faay Wanden/Plafonds.
De ondertekening van het contract vond woensdagavond plaats bij Lopik-F!T, in aanwezigheid van enkele bestuursleden van WTC, directie en medewerkers van Lopik-F!T en Monique Faay van Faay Wanden/Plafonds. Ook wist WTC Lopikerwaard twee bestaande sponsors, LTI en Pantoni, te behouden. Vanaf januari 2020 hoopt de wielertoerclub in de vernieuwde shirts rond te rijden.


Gezocht: trainer recreatiemeisjes

gouderak • Thor Gouderak is nog op zoek naar een trainer/trainster voor de recreatiemeisjes. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Tineke Noorlander (06-38458349 of 0182-378162).


Voetbalprogramma

Zaterdag 26 oktober: Benschop-De Meern; DCV-Sparta; Deltasport-Spirit; YVV De Zwervers-Dilettant; Alblasserdam-Schoonhoven; SV Lopik-Groot Ammers; FC Perkouw-De Alblas; Streefkerk-Lekkerkerk; Gouderak-Cabauw; Stolwijk-Moordrecht; GSV-SPV'81; Haastrecht-Ammerstol; Bergambacht-WDS.