• In een gezellige ambiance wijnen keuren.
• In een gezellige ambiance wijnen keuren.

Geslaagde overzichtsproeverij

schoonhoven • Wijnkoperij Huub Ooostendorp organiseerde zondag een overzichtsproeverij om potentiële klanten (opnieuw) kennis te laten maken met een gedeelte van het assortiment.

Dit gebeurde bij hotel-restaurant Belvedere, één van de horecabedrijven in de regio die gebruikt maken van de expertise en service van de wijnhandel.

Eigenaren Huub Oostendorp en Marcel Driesse zorgden er samen met hun team voor dat bijna 70 van de ruim 800 wijnen die zij in hun assortiment hebben gekeurd konden worden. Ruim 125 aanwezigen maakten gebruik van deze mogelijkheid. Ook konden zij kennismaken met een in de Rioja gevestigde wijnboer, die enthousiast zijn verhaal vertelde.

Wie deze middag gemist heeft, maar wel belangstelling heeft, doet er goed aan om de website van de Schoonhovense wijnhandel (www.oostendorpwijnen.nl) in de gaten te houden.
Zo vinden er in november whiskey-proeverijen plaats (al volgeboekt) en is er op 8 november een Spaanse avond in Het Bastion. Deze wordt in samenwerking met Restaurant Lekkerr georgansieerd. Hier zijn nog kaarten voor beschikbaar. Ook staan er iedere vrijdag en zaterdag wijnen open in de winkel om te proeven.