Benschop verspeelt 2-0 voorsprong tegen CDW

benschop • Benschop verspeelde in blessuretijd de overwinning tegen CDW. De ploeg van trainer Emanuel Sluijs was niet in staat om een 2-0 voorsprong vast te houden en zag CDW in de 92ste en 97ste minuut op gelijke hoogte komen: 2-2. Een bittere pil voor Benschop, dat eerder door Jeroen Lamboo en een eigen doelpunt van CDW op een eenvoudige zege leek af te stevenen. Dat zou als opsteker kunnen worden omschreven vanwege de blessuregolf bij de thuisclub, maar die vreugde was dus van korte duur. Benschop kon zichzelf wel voor z'n kop slaan, want na de 2-0 waren er in de slotfase riante mogelijkheden voor invaller Kwame Ballo om de bevrijdende derde goal binnen te schieten, maar hij miste beide malen. Scheidsrechter Barrales besloot zeven minuten blessuretijd bij te trekken en dat werd Benschop fataal. Tim van Ravenhorst verschalkte Benschop-doelman Mitchell van Oort met een schot via de onderkant van de lat (2-1) en Ingmar de Wit passeerde vervolgens dezelfde goalie met een slimme schuiver: 2-2.