Cabauw efficiënter dan Stolwijk

regio • Twee mindere broeders in 4C kwamen in actie op het kunstgras in Stolwijk, maar maakten er een leuk potje van.

Cabauw was schotvaardiger en won met 1-2. Kansen waren er over en weer en het was een wonder dat het bij rust nog 0-0 stond. Na de thee zorgde Glenn Vermeulen voor 0-1. Daarna miste Friso Nagel een strafschop, maar hij maakte dat goed door een vrije trap in het Stolkse doel te kegelen.

"Dit hadden we nodig om de 1-5 tegen Ammerstol te verwerken", meende voorzitter Ton van Beek.

De eerste 'Super Saturday' van Haastrecht – inclusief een party in de kantine – ging gepaard met een forse 6-0 zege op SPV '81.

Haastrecht had slechts 40 minuten nodig om de veste uit Polsbroek te slopen. Al na 10 minuten stond het 2-0 door een goal van Danny de Bruin en een eigen doelpunt. Hiermee gaf SPV '81 de strijd al op. Nog voor rust schoot Thijmen Raateland drie keer raak. Ook Stephan Bakker pikte een doelpuntje mee.

Haastrecht was uitgeraasd en deed het in de tweede helft rustig aan.

Dilettant verloor voor de tweede achtereenvolgende keer. Nu was Dubbeldam met 2-1 te sterk voor de mannen van trainer Djilmar Lawansuka.

De rood-witten kwamen weliswaar vlot op 0-1 door een treffer van Jesper van den Adel, maar daarna vielen de bezoekers terug en werd doelman Ian Hendriks tweemaal gepasseerd. Dilettant perste er nog een slotoffensief uit, maar Dubbelman voorkwam de gelijkmaker.