Open dag Echte Bakker

haastrecht • Arjan van der Eijk, De Echte Bakker houdt zaterdag 21 september een open dag om de nieuwe bakkerij te tonen aan klanten en overige belangstellenden.

Na een verbouwingperiode van ruim één jaar is de nieuwe bakkerij klaar. Het team is trots op het eindresultaat en wil dit graag aan iedereen tonen.

Tijdens deze open dag zijn er verschillende demonstraties van feestbroden en oliebollen. De koffie en thee staat klaar en voor de kinderen is er eierkoek versieren. Iedereen is zaterdag 21 september tussen 11.00 en 17.00 uur welkom aan de Grote Haven 48 in Haastrecht.


Dierenbescherming zoekt collectanten

regio • De Dierenbescherming is op zoek naar nieuwe collectanten in Stolwijk, maar ook voor de rest van de Krimpenerwaard. Aanmelden kan via dierenbescherming.nl/collecte of bel naar 088-8113000


Tips voor langer fietsplezier

lopik • Senioren uit de gemeente Lopik kunnen donderdag 26 september gebruik maken van de gratis fietstraining 'Tips voor langer fietsplezier'

Deelnemers kunnen op hun eigen fiets of e-bike naar Dorpshuis XXL, Oranje-Nassaustraat 31 in Benschop rijden, waar de training van 9.30 tot 15.30 uur wordt georganiseerd. Op het programma staan een verkeersquiz, fietstocht en een zelftest op een fietsvaardigheidsparcours.

Geïnteresseerden kunnen zich bij de Fietsersbond aanmelden voor de training: fietsschool@fietsersbond.nl o.v.v 'Trainingtips voor langer fietsplezier Benschop 26 september' (graag de naam, adres, telefoonnummer en leeftijd vermelden).


Kledingbeurs

stolwijk • Op zaterdag 28 september is er van 9.00 tot 13.00 uur weer een winter-kinderkledingbeurs aan de Goudseweg 108 in Stolwijk. Een week daarna, op zaterdag 5 oktober, is er een kledingbeurs voor volwassenen en tieners. Er kan voor beide beurzen een verkoopnummer worden aangevraagd via kledingbeurs.stolwijk@hotmail.com. Op www.kledingbeursstolwijk.simpsite.nl en via Facebook (Kledingbeurs Stolwijk) is meer informatie verkrijgbaar.


Dondermiddag bridge

bergambacht • In De Waard te Bergambacht is afgelopen week de donderdagmiddagbridge van start gegaan. De opkomst was prima. Wie ook wil meespelen, kan zich aanmelden bij Toke de Frankrijker: 06-22362780 of adefr.bc.bergambacht@gmail.com


Slaatjesactie zangkoren

lopik • De leden van kinderkoor De Morgenster, klein koor Hosanna en gemengd koor Scheppingsgave komen op vrijdag 20 en zaterdag 21 september aan de deur om slaatjes en stroopwafels te verkopen. De opbrengst is voor de kas van de zangkoren.

Vooraf bestellen kan ook: 0348-557812/06-15331824/huismanlopik@ziggo.nl