MHC Krimpen start met winst en verlies

krimpen a/d ijssel • Heren 1 van MHC Krimpen haalde afgelopen weekend de punten op in Alblasserdam. Dames 1 moest haar meerdere erkennen in NHC De IJssel.

"Altijd lekker om de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen winnend af te sluiten", stelt Martijn Hofwegen, die tegen Souburgh drie keer succesvol was.

Bij 0-4 werd de wedstrijd in het vierde kwart wat feller, met enige kaarten tot gevolg. Souburgh kwam terug en scoorde de 4-1 uit een corner. Maar dankzij de goede controle over de wedstrijd kon MHC Krimpen met een verdiende zege naar huis.

Heren 1 heeft dit seizoen geen trainer/coach, maar lost dit met eigen spelers op. Stefan Breedveld, Elvin Honders en Jeroen Vermeulen verzorgen de trainingen.

Trainer/coach Luuk Bouwmans van dames 1 begint het seizoen met hetzelfde team als vorig jaar en kan dus verder bouwen. In de eerste wedstrijd bleek dat de efficiency nog omhoog moet. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar NHC De IJssel stond halverwege op een 3-0 voorsprong door beter met de kansen om te gaan. In het derde kwart kwam Krimpen terug met een treffer van Floortje Buijs uit een strafcorner, maar uiteindelijk won NHC De IJssel met 3-1.

Wie wil kennismaken met hockey kan op vrijdag 27 september deelnemen aan het Sevens-toernooi , dat wordt georganiseerd in samenwerking met HC Ccapelle, NHC de IJssel en OMHC. Het evenement begint om 19.30 uur en gaat na de wedstrijden naadloos over in een feestje met DJ tot ongeveer 01.00 uur. Hockeyervaring is niet vereist. Inschrijven kan tot 15 september via sevens@mhckrimpen.nl