Vijfde editie Ladiesfair

benschop • Zaterdag 5 oktober wordt er opnieuw een Ladiesfair in Benschop georganiseerd. Het evenement heeft inmiddels naam opgebouwd en trekt bezoekers uit de wijde regio.

Het betreft een jubileumeditie (vijfde keer) en de organisatie is druk bezig om er ook nu weer een echt dagje-uit voor vrouwen van te maken.

Onder het motto: 'van vrouwen, voor vrouwen' is er van alles te koop en te doen. Net als de vorige keren gaat de gehele opbrengst naar een goed doel, waarbij vrouwen en kinderen worden geholpen. Dit keer is dat Oasis in Zuid-Afrika, een kleinschalig project geleid en gerund door vrijwilligers uit Nederland en Zuid-Afrika. Zie ook: www.african-hands.nl/oasis

Tijdens de fair is er veel goede tweedehands en nieuwe kleding voor een kleine prijs te koop en is er een modeshow. Nieuw is het gratis advies van een personal shopper. En ook dit keer is er weer de mogelijkheid om een persoonlijk kleur- en stijladvies te krijgen.

Verder is er een kraam met brocante, zijn er sieraden, accessoires, schoenen etc. te koop. Er zijn bloemen en kaarten verkijgbaar en er kan uitgebreid worden genoten van een high tea. Voor wie nog meer trek heeft zijn er broodjes hamburger, soep met een broodje en koffie met wat lekkers. Verder is het tijdens de dag ook mogelijk om een professionele fotoshoot te doen. Voor wie zich echt wil laten verwennen is er een handmassage met scrub. En tenslotte: bij droog weer kunnen bezoekers hun auto laten wassen.

De Ladiesfair wordt gehouden op 5 oktober (10.00-16.00 uur) aan het Boveneind ZZ 35A in Benschop. Meer informatie staat op www.ladiesfairbenschop.nl en is te vinden op Facebook (Ladiesfair Benschop)