Jongerenwerk weer van start

krimpenerwaard • Jongerenwerk Krimpenerwaard heeft voor de komende periode een afwisselend programma samengesteld. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar.

Op een aantal locaties in de gemeente Krimpenerwaard vinden op de woensdag, donderdag en vrijdag inlopen plaats in verschillende jeugdhonken. Deze avonden beginnen allemaal om 19.00 uur. Hierbij zijn de jongerenwerkers aanwezig. Op deze inlopen kunnen jongeren met elkaar kletsen, een spelletje spelen, nieuwe vrienden ontmoeten of chillen.
In Schoonhoven vindt de inloop plaats in het huis van Noord op woensdagmiddag van 15.00 tot 17.30 uur en op de vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur (met uitzondering van de tweede vrijdag van de maand).

Meidenwerk
Het meidenwerk speelt zich af in de kernen Schoonhoven en Haastrecht op de vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Meiden uit de Krimpenerwaard zijn vrij om aan deze activiteiten mee te doen.
In Schoonhoven wordt de meidenavond georganiseerd in samenwerking met Stichting de Toekomst. Deze bijeenkomst is in het huis van Noord op de eerste vrijdag van de maand (voor meisjes van 10 t/m 13 jaar) en op de tweede en vierde vrijdag voor meisjes 14 jaar en ouder. Op de derde vrijdag van de maand zijn de meiden van 10 t/m 13 welkom in de sportzaal aan de Albert Plesmanstraat om met elkaar allerlei sport- en spelactiviteiten te doen. In Haastrecht is de meidenavond op de tweede vrijdag van de maand in de Grote Haven (voor meiden vanaf 12 jaar).
Op de middelbare scholen brengen de jongerenwerkers maandelijks een bezoekje in de aula om met jongeren een praatje te maken over bepaalde thema's. Voor meer informatie: www.jongerenwerkkrimpenerwaard.nl