Walking football

regio • In samenwerking met Team Sportservice Krimpenerwaard wordt vanaf september bij drie voetbalverenigingen -Stolwijk, Bergambacht en Lekkerkerk- walking football aangeboden.

Bij vv Stolwijk vindt op 5 september om 19.30 uur een kick-off plaats,; bij vv Lekkerkerk is de officiële aftrap op zondag 15 september van 10.00-11.00 uur. Bij VV Bergambacht wordt vanaf 5 september iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur een training walking football aangeboden. Deelnemen is gratis en aanmelden is niet nodig.


Aftrap walking football bij DCV

krimpen a/d IJssel • VV DCV trapte woensdag Walking Football 60+ af op het sportpark. Ineke van Vliet verwelkomde namens de initiatiefnemers (vv DCV, Krimpenwijzer en Synerkri) een enthousiaste club voetballers op het hoofdveld van DCV. 'Het was even wennen met wandelen, maar het was vooral heerlijk om weer op het veld te staan', waren de voetballers het unaniem eens. Woensdag 4 september om 09.00 uur is er weer een sessie. Aanmelden is niet nodig.


Filimon Melis snel in Nazomerloop

schoonhoven • Avantri-atleet Filimon Melis schreef zondagmiddag in Schoonhoven de Nazomerloop op zijn naam. De Bergambachtenaar, die een bliksemstart had, klokte op de 10 kilometer een tijd van 36.49 minuten. Gouwenaar Alex Olieman (37.44) en Polsbroekenaar Aron van Vliet (38.33) eindigden als tweede en derde. De Lopikse atlete Saskia Nobel (45.40) was de snelste dame. Op de vijf kilometer was Lekkerkerker Robert Hofman de sterkte. De Avantriaan bleef in een tijd van 19.24 minuten thuisloper Vincent Tuls (19.32) en zijn plaatsgenote Ilona van Vliet (20.42) voor.