Programma Perkouws Feest

berkenwoude • Het Perkouws Feest Comité is het afgelopen jaar weer druk bezig geweest om een programma samen te stellen voor het komende Perkouws Feest, op vrijdag 6 en zaterdag 7 september.

Op verzoek van veel inwoners is de braderie weer in het programma opgenomen.

Zaterdagmiddag kan er weer gestreden worden om de titel Sterkste man/vrouw van de Krimpenerwaard, dit keer met een recordaantal deelnemers. Wout Zijlstra praat het evenement aan elkaar. Het thema dit jaar is: Kleurrijk. Een en ander vindt plaats in en rond cc De Zwaan, de Dorpsstraat en Kerkweg.

Het programma op vrijdag: 15.55 uur: kindermiddag met 'de jongens tegen de meisjes'. Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn welkom; 19.00 uur: tractorringsteken, vooraf inschrijven; vanaf 21.00 uur: DJ Patrick van Haeften, de band Smokey Attic en de prijsuitreiking van het tractorringsteken. Zaterdag: 09.45 uur: ronde door herauten; 10.00-16.00 uur: braderie; 10.00 uur: ringsteken op wielen; 12.30-13.30 uur: open repetitie DHTSG op het plein bij de Zwaan. Iedereen, jong en oud is welkom om mee te blazen/trommelen op een zelf uit te kiezen muziekinstrument; 13.30-16.00 uur: Kleedjesmarkt op het Polderplein; 14.00 uur: sterkste man/vrouw; 19.00 uur: hooivorkdarten en 21.00 uur: lampionnenoptocht.

Het programma is tot stand gekomen door de samenwerking van IJsclub Berkenwoude, Bazarcommissie NH kerk, Oranjevereniging Juliana, Zangvereniging Vriendschap, Stichting de Zwaan, Muziekvereniging DHTSG, FC Perkouw, PJG en EHBO Berkenwoude