Wijziging dienstregeling

schoonhoven/lopik • De dienstregeling en het vervoersaanbod van de (Syntus) Buurtbus op de lijn 505 Woerden-IJsselstein zijn aangepast.

Buurtbus 505 vertrekt met ingang van deze week op werkdagen een uur eerder, namelijk om 7.03 uur van Woerden Station Zuidzijde richting Oudewater-Schoonhoven-Lopik-IJsselstein. In Schoonhoven worden eveneens de haltes Schoonhoven Oost en Schoonhoven Noord in de dienstregeling opgenomen. Hiermee ontstaan extra overstapmogelijkheden richting Rotterdam en Utrecht.
Om te voorkomen dat passagiers op het traject Schoonhoven-Oudewater-Woerden moeten blijven staan omdat de Buurtbus -maximum acht zitplaatsen- vol is, wordt de capaciteit vooralsnog met een extra busje verdubbeld. Deze extra buurtbus rijdt voorlopig vanaf 7.20 uur (halte Schoonhoven Stationsplein) tot 8.57 uur (halte Woerden Station Zuidzijde). In verband hiermee is de Buurtbusvereniging nog op zoek naar extra chauffeurs/vrijwilligers. Voor meer informatie of aanmelding: www.syntusutrecht.nl of secretaris@buurtbuswij505.nl.