Clinics tijdens Sportweek


regio • Team Sportservice Krimpenerwaard haakt met verschillende activiteiten in op de Nationale Sportweek van NOC*NSF (van 20 t/m 29 september).

Meer dan 35 sportaanbieders uit de Krimpenerwaard hebben een sportactiviteit aangemeld, zoals clinics en introductielessen voetbal, tafeltennis, basketbal en waterpolo, maar ook minder bekende sporten zoals Fiesta Dance, yogilates, onderwaterhockey en Taekwon-Do. Tijdens de Nationale Sportweek kunnen inwoners gratis deelnemen aan deze sportactiviteiten. Het aanbod is gericht op alle doelgroepen: kinderen, volwassenen en senioren. Een overzicht van de activiteiten is vanaf begin september te vinden op: www.teamsportservice.nl/krimpenerwaard.


Ruilbeurs

bergambacht • Op dinsdag 20 augustus is er weer een ruilbeurs in 't Ingse Hof (ingang 's Heeraartsbergstraat 42) te Bergambacht. Hier kunnen bezoekers terecht voor postzegels, munten en ansichtkaarten. Ook kan men zijn/haar verzameling laten taxeren. De beurs is open van 13.30 tot 16.30 uur; de entree bedraagt 1 euro. Voor meer informatie: D. v/d Velde, 0182-385147.