2e Hollandsche IJssel Cup

regio • De voetbalverenigingen SVS en Zwervers uit Capelle a/d IJssel, DCV uit Krimpen a/d IJssel en Spirit uit Ouderkerk a/d IJssel gaan op 20, 21 en 24 augustus voor de tweede keer de strijd aan om de Hollandsche IJssel Cup.

Op dinsdag 20 augustus komen de eerste en tweede teams in actie en woensdag 21 augustus is het de beurt aan de elftallen JO19-1, JO17-1 en JO15-1. Loting zal uitmaken wie tegen wie uitkomt en waar de wedstrijden worden gespeeld.
DCV bestaat dit seizoen honderd jaar en als onderdeel van dit jubileum komen de winnaars en verliezers op zaterdag 24 augustus bij elkaar op sportpark Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel om daar per poule uit te maken wie de winnaar wordt. De vereniging die overall winnaar wordt, gaat er vandoor met de Hollandsche IJssel Cup. Winnaar in 2018 was Spirit.
De eerste wedstrijden staan om 10.00 uur op het programma en de laatste wedstrijden beginnen om 15.00 uur. Op deze finaledag, waar de vier IJsselclubs zich presenteren, wordt een grote publieke belangstelling verwacht.