Auto op z'n kant in Bergambacht

FOTO AUTO OP Z'N KANT

bergambacht • Bij een aanrijding tussen twee auto's aan de Handelsweg in Bergambacht is zaterdagmorgen een voertuig op z'n kant terechtgekomen.

Twee personen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee. Het ongeval gebeurde rond 11.40 uur. (foto: AS Media)


IJsje na zwemvierdaagse

FOTO IJSJE

haastrecht • In zwembad De Loete werd afgelopen week de 44ste zwemvierdaagse gehouden.

Iedere avond waren er leuke activiteiten voor de kinderen, zoals een demonstratie waterpolo, stuivertje duiken en spijkerbroek hangen. Zora van Duuren bleef maar liefst 2 minuten en 38 seconden boven het water bungelen en mocht de beker mee naar huis nemen.

Na afloop kreeg iedereen een medaille, een patatje en een bon om een ijsje te halen bij IJssalon Haastrecht. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt: er werden vrijdagavond al zo'n honderd ijsjes uitgedeeld.

(foto: Janet de Graas)


Geslaagde leerlingenavond

FOTO LEERLINGEN AVOND

benschop • Muziekvereniging Onderling Genoegen kijkt terug op een geslaagde leerlingenavond.

In Het Muziekgebouw in Benschop lieten de leerlingen horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Vele instrumenten -saxofoon, klarinet, trompet, dwarsfluit en drumstel- werden hiervoor uit de kast gehaald. Wie ook muziek wil gaan maken of het weer wil oppakken, kan gerust eens binnenlopen of meer informatie aanvragen via: muziekinbenschop@hotmail.com