• Feest bij de Plateelbakkery.
• Feest bij de Plateelbakkery.

Oplevering gevierd

schoonhoven • De bouwwerkzaamheden bij de Plateelbakkery in het centrum van Schoonhoven zijn vrijdagavond op feestelijke wijze afgesloten met een barbecue voor bouwers, nieuwe bewoners en omwonenden.

Wethouder Leon de Wit sprak zijn waardering uit voor het omvangrijke project. "Hiermee blijft de geschiedenis van Schoonhoven ook op deze plek - aan de Wal en Molenstraat - voortbestaan." Project de Plateelbakkery bestaat uit de realisatie van zeventien appartementen in de voormalige bebouwing. De appartementen werden eind vorig jaar en in het voorjaar van 2019 opgeleverd. Nu zijn ook de sleutels van de zeven nieuwgebouwde stadswoningen overgedragen.

De voorzitter van de kersverse Vereniging van Eigenaren sprak zijn complimenten uit richting Verstoep Bouwadvies en Architectuur. De nieuwe bewoners onderstreepten hun dank met de overhandiging van een ingezameld geldbedrag voor het werk van Harsha Ministries, een stichting voor pastorale en medische zorg in Zuid-India, waar Arjan Verstoep bij betrokken is.