Haastrecht wint 'thuiswedstrijd'

haastrecht • De onderlinge wedstrijden van de Jeugdbrandweer Krimpenerwaard werden dit jaar gehouden in en bij gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht.

Na de melding van een brand in het museum gingen de ploegen er op uit om zo veilig mogelijk de vlammen te blussen en eventuele slachtoffers naar buiten te begeleiden. De groep uit Haastrecht ging er voor de zesde keer met de eerste prijs vandoor en mag ook dit jaar de enorme bokaal houden.
Vanwege het twintigjarig jubileum van de Jeugdbrandweer was er na afloop een reünie voor oud-leden en genodigden.


Zomeravond concert Excelsior

bergambacht • Om de zomervakantie in te luiden organiseert muziekvereniging Excelsior op vrijdag 12 juli weer haar jaarlijkse zomeravondconcert.

Op het H.B. Nederburgplein in Bergambacht bijt om 19.30 uur opleidingsorkest Sound & Fun het spits af. Na het optreden van de aspirant-muzikanten brengt rond de klok van 20.00 uur de fanfare haar muziekstukkenstukken ten gehore. Het optreden wordt afgesloten met de bijdrage van de slagwerkgroep vanaf ongeveer 21.00 uur. De muziek van de drie onderdelen van de muziekvereniging zal luchtig/zomers van toon zijn.


Chauffeurs gezocht

bergambacht • Welzijnsstichting SWOBV is op zoek naar vrijwillige chauffeurs binnen Bergambacht, met name voor de woensdag. Wie ook af en toe een bijdrage wil leveren wordt gevraagd contact op te nemen via 0182-350012 of info@SWOBV.nl