JCK op dreef in Kent

regio • De jongste judoka's van het Krimpense JCK lieten in het Engelse Kent zien wat zij hebben opgestoken van een jaar training en wedstrijdsport.

In het laatste toernooi van dit seizoen wonnen Giano La Grand (11) en Gersom Huijzer (10) een zilveren medaille in hun gewichtsklasse. De meiden waren eveneens op dreef. Julie Vennink werd pas afgeremd in de finale. Zilver was haar beloning. Sem van Rooijen (14) werd uitgeschakeld door twee nederlagen, maar Tanya Trouwborst (13) behaalde brons door haar concentratie te bewaren en met ippon te winnen. Tom Schouten (15) verloor in de strijd om de derde en vierde plaats.

Podiumplaatsen

bergambacht • Turnsters van Thor kwamen dit weekend in actie tijdens de TUCO-finales in Woerden. Gerrinde Looren werd eerste op de ongelijke brug. De teams in poule 2 en 3 wonnen zilver; de teams in poule 5 en 6 werden vierde.