Tessels rijdt top-5 in Zolder

lopik • Wayne Tessels stond in de top-5 na alle IDM Supersport trainingen op het circuit van Zolder. Ook in de eerste race scoorde de SWPN-coureur een vijfde plaats, al stemde de Lopiker dat niet tot volle tevredenheid. De tweede race werd gecancelled vanwege een groot oliespoor.


Nieuwe trainer
vv Stolwijk

stolwijk • Robin van der Hulst gaat komend seizoen aan de slag als trainer van de nieuwe zaterdagvierdeklasser Stolwijk. De Gouwenaar voetbalde in zijn woonplaats bij Olympia en werd daar na zijn actieve carrière jeugdtrainer. Na succesvolle periodes bij de jeugd van IJFC (IJsselstein) en Hercules (Utrecht) is Stolwijk zijn eerste club als hoofdtrainer. Het bestuur van de in het zaterdagvoetbal debuterende dorpsclub denkt dat Van der Hulst zeer geschikt is om de jonge Stolkse selectie naar een hoger niveau te tillen.


Open turntraining voor jongens

krimpen aan den ijssel • Rayon Lek en IJssel houdt vrijdag 5 juli (17.30-18.30 uur) een open turntraining voor jongens. Deze training, die wordt gegeven in Krimpen aan den IJssel, staat open voor jongens (geboren in 2011 t/m 2013) uit de Krimpenerwaard, die altijd al eens wilden turnen of al turnen maar graag wat meer willen. Aanmelden kan via 06-38016621/tc-lek_en_ijssel-th@hotmail.com. Bij opgave volgt de exacte locatie.


Lopiks jiu jitsu-succes

lopik • De Lopikse Kishano Dewkalie heeft zondag op zijn debuut dubbel goud behaald bij de 'Grappling Industries' in Amstelveen. Zijn zus Sharvani Dewkalie sleepte zilver en brons in de wacht.
Sharvani en Kishano zijn ruim een half jaar geleden begonnen met Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) bij CFA in IJsselstein en zijn erg enthousiast over de sport. In de afgelopen tijd hebben ze hard getraind om in korte tijd dit niveau te bereiken. Samen met de teamgenoten van CFA haalden Sharvani en Kishano in totaal 16 medailles op het toernooi binnen.