Prijzen voor turners KDO Krimpen

tilburg/krimpen a/d ijssel • De turners van KDO Krimpen zijn tijdens de Tilburgse toestelkampioenschappen in de prijzen gevallen.
In de 3e en 4e divisie waren er medailles voor Jamie Nap (5 medailles), Kai Driessen, Maetela Haliwela (beiden 4) en Dusty van der Stam (3). Duncan Russner turnde een niveau hoger dan normaal. In een groot deelnemersveld werd hij 12e. Julian Nederlof (jeugd jongens) werd knap tweede op de ringen. Op sprong was er een KDO-podium: Christian Kroon won het goud, Remco Lagerwaard het zilver en Julian Nederlof pakte het brons.
Zondagochtend kwamen Sep Westerveld en Tobias van der Vinne in actie. Tobias komt uit op het hoogste niveau, talentendivisie. Hij turnde zo sterk dat hij zes medailles won. Op sprong verdiende Tobias het brons en op alle andere toestellen het goud. Sep Westerveld komt uit in de 2e divisie. Hij won goud op het onderdeel voltige. Daarnaast ging hij met nog een bronzen en twee zilveren medailles naar huis. Voor de trotse trainers Phil Ronken en Irma van Velzen was het een prima afsluiting van dit eerste selectieseizoen van de heren bij KDO Krimpen.