Ladiesfair opent pop-up store

benschop • Tot aan de zomervakantie verkoopt Ladiesfair Benschop twee keer per week tweedehands zomerkleding.

Op de fair van 5 oktober ligt het accent op het komende winterseizoen. Omdat er echter al veel mooie zomerkleding is ontvangen zal deze al voor de zomervakantie te koop zijn. De opbrengst van de verkoop gaat samen met de opbrengst van de fair in oktober naar project Oasis in Zuid-Afrika.
De verkoop is in Benschop, aan de Vincent van Goghstraat 19, en vindt plaats tot 12 juli, iedere vrijdagmorgen (8.45-12.00 uur) en dinsdagavond (19.00-21.00 uur). Er is dan ook gelegenheid om kleding, schoenen, sieraden en accessoires in te leveren.


Pub Quiz

schoonhoven • Wethouder Jan Vente geeft maandag 24 juni om 10.00 uur het startsein voor een nieuwe activiteit in het centrum van Schoonhoven.

Vanuit De Oude Apotheek worden er stadswandelingen georganiseerd met gidsen en aansluitend wordt in de pub een quiz gespeeld, waarin de Krimpenerwaard en de historie van Schoonhoven centraal staan. De wandeling eindigt bij Toltien, Lekkerr of één van de andere horecabedrijven. Wie wordt het beste team van de Krimpenerwaard?
Een team voor de pubquiz bestaat uit maximaal vijf personen (familie, vrienden, collega's etc.); er wordt met drie of vier teams gewandeld. De datum en tijd zijn in overleg. Eind oktober wordt de finale gespeeld met de vijf beste teams. Voor de winnaar is er een barbecuebon van 250 euro beschikbaar. Aanmelden kan door het sturen van een app naar 06-51045557 of email naar welkom@deoudeapotheek.com. Meer informatie: www.deoudeapotheek.com/www.inschoonhoven.nl. Belangstellenden zijn welkom bij de start op 24 juni vanaf 9.30 uur.