FC Perkouw heeft technische staf rond

berkenwoude • Wouter Goossens en Frans Schaap gaan komend seizoen aan de slag als trainers van zaterdagderdeklasser FC Perkouw.

Goossens is docent lichamelijke oefening en speelde in de hoofdmacht van Hellevoetsluis. Onder de hoede van Frans Schaap wil hij verdere stappen in het trainersvak gaan zetten.

Frans Schaap is oud-trainer van Perkouw en assisteerde het afgelopen half jaar interim-trainer Kees Smits, die de opgestapte Mark Buijs verving. Samen met Ton Trouwborst (assistent-trainer), Ries Dekker (keeperstrainer), Ton Verdoold (vlagger) en Corné van Dam (materiaalman) is de staf nagenoeg rond.

Met een jonge enthousiaste groep gaat Perkouw proberen – na de uittocht van acht basisspelers - zich te handhaven in de derde klasse. Afgelopen seizoen verliep ondanks de trainersperikelen succesvol. De dorpsclub uit Berkenwoude won de derde periodetitel, die niet verzilverd werd na het 3-0 verlies tegen Oud-Beijerland.

Schrader
Christiaan Schrader keert terug op het oude nest. De 21-jarige Perkouwenaar stapte vorig seizoen van FC Perkouw over naar de Krimpense zaterdagtweedeklasser DCV. Schrader kon zich vinden in de nieuwe plannen van de dorpsclub uit Berkenwoude.. De snelle aanvaller wil zich graag inzetten als een dragende speler voor de nieuwe jonge groep. Rick Bogaard trekt na een jaar afwezigheid de voetbalschoenen weer aan. De ervaren spits Davey de Wolff (Abbenbroek en Kethel Spaland) volgt zijn voorbeeld.


Mutaties Benschop

benschop • Zes spelers van de A-selectie gaan zaterdagtweedeklasser Benschop verlaten. Doelman Twan van der Louw vertrekt na een seizoen naar Sporting'70, Coen Horb gaat naar LRC en Jeroen Roodenburg gaat in een vriendenteam bij IJFC spelen. De nieuwe clubs van Reda Reddam en Tamer Ugur zijn nog onbekend. Wat Jonathan Antonio volgend seizoen gaat doen, is ook nog niet duidelijk.

De terugkeer van Jeroen Lamboo (een seizoen Aarlanderveen) en Kwame Ballo ( FC Hilversum) wordt in Benschop als zeer positief ervaren. Verder komen er enkele zeer talentvolle jongeren richting Benschop. Harm van de Water, die afgelopen seizoen als stagiair bij Benschop zijn trainersdiploma behaalde, komt over van Ophemert. Van Sportlust'46 komen Olaf de Koning, Bart van de Voort en Soulaimane Ouhamad. Zij spelen in de vierde divisie O19 of in het tweede van de Woerdense hoofdklasser. Nieuw ook is Achraf Merroun. Hij speelde in de O19 van Alphense Boys en speelde eerste divisie. Verder komt Karim el Mekki over van VEP. De selectie wordt verder aangevuld met de uit de eigen jeugd overkomende O19-spelers.


Harvey van der Stelt naar Olympia

stolwijk • Stolwijk-doelman Harvey van der Stelt vertrekt naar het Goudse Olympia. De pas 19-jarige Stolkse sluitpost van de zondagderdeklasser wil graag een stapje hogerop en ervaren waar zijn plafond ligt.

Van der Stelt zou bij Stolwijk, waar hij drie jaar in de hoofdmacht actief was, in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal het nieuwe seizoen zijn ingegaan. Zondagclub Olympia is een eersteklasser.