TC Krimpen support jubilerend DCV

krimpen a/d ijssel • Het bijna honderdjarige DCV krijgt een steuntje in de rug van collega-sportvereniging Tennis Club Krimpen. Die vereniging gaat de jubilaris onder meer helpen om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de Jubileumloterij.

Vorige week nam TCK-voorzitter Karin de Vries contact op met DCV. Ze kwam met een bijzonder voorstel. "Als tennisvereniging leek het ons een mooi idee om leden van DCV een zomerlidmaatschap aan te bieden en een deel van het bedrag beschikbaar te stellen aan het jubileum", vertelt De Vries. "Daarnaast heb ik namens de vereniging aangeboden om op ons tennispark reclame te maken voor de jubileumloterij en ook daadwerkelijk loten te gaan verkopen. Zeker bij evenementen als ons Open Toernooi moet dat tot mooie resultaten kunnen leiden."


Lieve duit

DCV-voorzitter Siemen de Wilde was meteen gecharmeerd van het TCK-idee. "De viering van een eeuwfeest kost een lieve duit", weet hij. "Dan is het geweldig als een sportvereniging uit je eigen dorp je wil helpen. Wij hopen uiteraard dat de loterij en andere activiteiten een goed rendement opleveren en dat we een bedrag overhouden dat we vervolgens kunnen investeren in het opknappen van ons complex. Dat is hard nodig, want met name de kleedkamers zijn toe aan renovatie."


TCK introduceerde het drie maanden geldende zomerlidmaatschap (75 euro voor volwassenen en 25 euro voor jeugd tot en met 18 jaar) al eerder. "Het was eigenlijk meteen een succes", stelt Karin de Vries vast. "We zagen ook veel voetballers en oud-voetballers op het initiatief afkomen. Logisch, want in de zomermaanden ligt het voetbal stil en kun je via tennis toch lekker in beweging blijven. En deze zomer is er voor DCV- ers een extra reden om zich aan te melden: je steunt er je eigen vereniging mee!"

Marcel en Angelo van Roon (van Roocar en Autobedrijf van Roon) juichen de samenwerking van harte toe. "Wij sponsoren beide clubs, tennissen graag en stellen de hoofdprijs voor de loterij - een Renault Clio- van harte beschikbaar. Mooie combi zo toch?"


Jan Timmer