Lopen op Hemelvaartsdag

lekkerkerk • Atletiekvereniging Start organiseert donderdag 30 mei de traditionele Hemelvaartsdagloop in het centrum van Lekkerkerk.

Vanaf 10.00 uur worden verschillende onderdelen afgewerkt. Als eerste is de jeugd t/m elf jaar aan de beurt voor de jeugdloop over 1.500 meter. Om 10.30 uur is de start van de wedstrijdloop voor de jeugd t/m 17 jaar. Zij lopen een afstand van 2.000 meter.

Het startschot voor de wedstrijd- en prestatieloop over 8,6 kilometer klinkt om 11.00 uur. Inschrijven voor alle lopen kan vanaf 9.00 uur bij Partycentrum Amicitia, aan het Raadhuisplein 1 te Lekkerkerk. Het inschrijfgeld voor de jeugdlopen bedraagt 3 euro; voor de loop over 8,6 kilometer 6 euro. Bij alle onderdelen zijn er prijzen te winnen en alle lopers krijgen een (lokale) herinnering. Voor de wedstijdlopers zijn er geldprijzen te winnen en ook voor de verbetering van het parcoursrecord (bij de heren 25:41 en bij de vrouwen 31:33) is er een geldprijs beschikbaar. Er is geen kleed- en douchegelegenheid. Alle informatie: www.avstart.nl