• Wisja Pannekoek: 'Dankbaar voor het vertrouwen'.
• Wisja Pannekoek: 'Dankbaar voor het vertrouwen'. Foto: Jan Timmer

Al vijftien jaar 'even naar Wisja'

lekkerkerk • 'Even naar Wisja'; in Lekkerkerk en omgeving is het al vijftien jaar een gevleugelde uitspraak.

Logisch, want bij Wisja Pannekoek en zijn 'Computershop Lekkerkerk' weet je dat je goed geadviseerd en uitstekend geholpen wordt als het gaat om verkoop, onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur. Voordat Wisja Pannekoek met zijn zaak begon, werkte hij als systeembeheerder in onder meer een ziekenhuis en bij Sport & Recreatie Rotterdam. "Ik kreeg destijds ook veelvuldig te maken met privé-vragen op computergebied. Mensen bleken behoefte te hebben aan een goed advies en een heldere uitleg. Die kon ik hun beide geven. Vanuit die gedachte besloot ik op een gegeven moment om voor mezelf te beginnen. Niet veel later opende ik mijn winkel in Lekkerkerk. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik voel me als een vis in het water in dit dorp. En dat heeft alles te maken met het contact met mijn klanten en het feit dat ik echt iets voor ze kan betekenen. Het geeft elke keer weer een goed gevoel als je mensen aan de juiste apparatuur kunt helpen of een probleem met hun pc, laptop of tablet voor ze oplost. Mooi is ook het vertrouwen dat deze manier van werken oplevert. Dat ik alweer vijftien jaar mijn winkel mag voeren heb ik puur te danken aan mijn klanten. Daar ben ik ze dankbaar voor!"

Het vijftienjarig bestaan viert Computershop Lekkerkerk een maand lang met verschillende interessante acties en twee verlotingen. "Elke week komen we met een scherpe aanbieding", vertelt Wisja Pannekoek. "Daar starten we deze week al mee. Ook staan we op zaterdag 11 mei op de Moederdagbraderie met een kraam. Daar verloten we op basis van een raadspel onder meer een tablet, laptoptassen, usb-sticks en bluetooth audio-speakers én geven we in het kader van ons jubileum verschillende producten weg. Kortom: we maken er een feestje van!"

Wisja Pannenkoek is van plan om nog verschillende jubileums te gaan vieren met zijn zaak. "Lijkt me een uitstekend plan", glimlacht de Lekkerkerkse ondernemer met regionale uitstraling. "De mensen weten me goed te vinden en ik heb er nog altijd veel plezier in. Prima ingrediënten om nog vele jaren door te gaan!"

Jan Timmer