Rommelmarkt in Lopikerkapel

lopikerkapel • Hervormde gemeente Lopikerkapel houdt zaterdag 11 mei de jaarlijkse rommelmarkt bij de kerk, aan de Lopikerweg Oost 176. De markt is van 9.30 tot 14.00 uur te bezoeken.

Naast veel gebruikte artikelen en boeken worden er ook bloemstukken, boeketjes, perkplanten en creatieve (moederdag)cadeautjes verkocht. Nieuwe (christelijke) boeken en CD's zijn te vinden in de kraam van de boekentafel. Tevens is er een kraam met informatie over het project van Magno en Lieke onder straatkinderen in Rio de Janeiro, waar een deel van de opbrengst van de markt naar toe gaat.(www.stichtinghvc.nl) Een ander deel gaat naar het diaconaal jaarproject t.b.v. Open Doors, welke organisatie christenen steunt die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt.

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht met een koffiehoek, snackkraam met o.a. broodjes en frites en de verkoop van lekkers: o.a. boerenijs, aardbeiensloffen en appelbeignets. Voor de grote verloting zijn diverse prijzen beschikbaar. De trekking is om 13.30 uur in De Ark.