• De leden in de showroom van Schakel.
• De leden in de showroom van Schakel. Rob Glastra Fotografie

Ondernemerskring voor fusie

schoonhoven • De leden van Ondernemerskring Schoonhoven (OKS) hebben tijdens de algemene ledenvergadering unaniem ingestemd met de fusie naar Ondernemerskring Krimpenerwaard.

Ook de ondernemersverenigingen Bergambacht, Nederlek en Stolwijk-Haastrecht-Vlist hebben nu formeel ingestemd.

De nieuwe organisatie moet de gezamenlijke belangen richting de verschillende overheids- en belangenorganisaties vertegenwoordigen. De voormalige verenigingen vaardigen een bestuurslid af om deel uit te maken van het nieuwe bestuur van Ondernemerskring Krimpenerwaard.

De instemming op het fusievoorstel vond plaats bij Schakel Schoonhoven, onderdeel van de Schakel Autogroep. Frank Gijzen, voorzitter van de huidige OKS, benadrukte het belang van één sterke vertegenwoordiging van de ondernemers en was dan ook verheugd dat er unanieme steun was voor het fusievoorstel.

Naast het formele gedeelte was er ruimte voor een bedrijfspresentatie en werden de aanwezigen bijgepraat over de aanstaande ontwikkelingen bij Ford en binnen de Schakel Autogroep.

In Schoonhoven is er vanuit de nieuwe ondernemerskring een kerncommissie in het leven geroepen, die gericht is op lokale netwerkbijeenkomsten, zoals bedrijfsbezoeken, haringparty, nieuwjaarsbijeenkomst etc.

Vanuit deze commissie vindt overleg plaats met Ondernemerskring Krimpenerwaard.