Honderd jaar Eben Haëzerschool

jaarsveld • Ter ere van het honderdjarig bestaan wordt een feestweek georganiseerd op de Eben Haëzerschool in Jaarsveld.

Van maandag 6 tot en met vrijdag 17 mei worden er allerlei activiteiten georganiseerd met als thema 'Ot en Sien'. De feestperiode start vrijdag 6 mei met een speurtocht door Jaarsveld. Andere activiteiten zijn een bezoek aan het onderwijsmuseum, oudHollandse spelletjes, een gezamenlijke maaltijd, speurtocht door het dorp, knutselen etc.
Tevens wil de school oud-leerlingen, oud-collega's en overige belangstellenden uitnodigen voor de reünie op vrijdag 17 mei. Deze begint om 19.00 uur in de Hervormde kerk naast de school met een kort dankgebed, waarna de gasten welkom zijn in het schoolgebouw aan de Kerkstraat. In de hal zal deze avond een giftenpot staan, waarbij de helft van de opbrengst is bestemd voor de aanschaf van extra leesboeken voor de school. De andere helft is bestemd voor een project van stichting Woord en Daad op Haïti. Voor meer informatie en aanmelding voor de reünie: ehsjaarsveld100jaar@outlook.com


Collecte

regio • In Bergambacht en Ammerstol wordt van 23 tot 26 april gecollecteerd voor de plaatselijke EHBO-vereniging. De opbrengst is bestemd voor het ondersteunen van de vereniging en voor het aanschaffen van nieuwe materialen, zoals een oefen-AED en oefenpoppen.


Open dag

schoonhoven • Hard Work Industrial Sports houdt zaterdag 20 april van 10.00 tot 15.00 uur open huis. Belangstellenden kunnen deelnemen aan de groepslessen of zelf op ontdekkingsreis gaan bij het vrij trainen. Abonnementen zijn deze dag tegen korting af te sluiten. Alle informatie: www.hard-work.nl


Botontkalking

benschop • Op 1 mei kan men bij (S)he's Fit, Oranje Nassaustraat 31 in Benschop de botdichtheid laten meten met een hielbotscan. Vooraf aanmelden kan via: 06-46634979 .