Schoonhoven wint twee keer achter elkaar

schoonhoven • Schoonhoven lijkt op het juiste moment de ommekeer te bewerkstelligen. Na de 0-2 overwinning op IJsselmonde volgde zaterdagmiddag op eigen veld een 3-0 zege op Leonidas. Hoewel de Rotterdammers over een veel betere balbehandeling beschikten, was het team niet bij machte om tot scoren te komen. Schoonhoven lukte dat wel door noeste arbeid. In de 7e minuut ronde Shahram Omary een voorzet van Ermin Begic af en diezelfde aanvaller zette de blauw-witten vlak voor rust op 2-0. In de tweede helft volgde een voorspelbaar offensief van Leonidas, maar daar wisten de Schoonhovenaren wel raad mee. In de 77ste minuut verbrak Arie Versluijs de spanning door vanaf elf meter de Rotterdamse doelman te verschalken: 3-0. Trainer Raymond van der Kort schreef dankbaar drie punten bij: "De wedstrijd was niet best, maar daar gaat het nu niet om. We moeten punten pakken om niet in de problemen te raken. Vandaag moesten de schouders er onder. Dat leverde deze kostbare zege op."