Afbeelding

Succes in Spanje

krimpen a/d ijssel • Acht leden van TA Nimjae uit Krimpen aan den IJssel hebben met succes deelgenomen aan een taekwondo-toernooi in het Spaanse Benidorm. Onder leiding van trainer Iwan Sleeuwenhoek haalde het team maar liefst 76 medailles op. Ook waren er diverse supporters mee en fungeerde Arie Hoogendoorn namens de vereniging als jurylid.


Geplaatst voor NK

krimpen a/d ijssel • JCK-judoka Tanya Trouwborst weet zich verzekerd van een plaats op het Nederlands judokampioenschap tot 15 jaar. Het evenement vindt zaterdag 6 april plaats in het Groningse Leek. Tanya behaalde de bronzen medaille op het districtskampioenschap in Dordrecht.
In diezelfde titelstrijd miste Kevin de Bruin de finale om de derde en vierde plaats. Elf beginnende judoka's maakten in Hellevoetsluis kennis met wedstrijdjudo. Laurens Heuvelman en Joey van der Sluys werden kampioen in hun poule; Sem Kunz, Niek de Jong en Olaf Goudriaan veroverden het zilver. Julie Vennink behaalde in Beuningen de finale. Deze ging verloren, maar ze ging tevreden met een zilveren medaille naar huis.


TV Langeland houdt open huis

krimpen a/d ijssel • TV Langeland trapt het nieuwe tennisseizoen af met de vertrouwde open dag, die ditmaal op zondag 24 maart van 12.00 tot 15.00 plaatsvindt.
Voor jong (vanaf 4 jaar) en oud zijn er activiteiten, zoals een jeugdtenniscircuit en proeflessen. Tevens is er een informatiemarkt waar leden vragen van bezoekers beantwoorden, kunnen verschillende rackets worden getest en kan men deze dag met korting lid worden. Vlak voor de start van het nieuwe tennisseizoen kan het bestuur trots melden dat met Tennis Nation een nieuwe hoofdsponsor is gecontracteerd voor de komende drie jaar. Tennis Nation zal ook aanwezig zijn op de open dag.


Polsstokker van de Dam

polsbroekerdam • Bij polsstokvereniging Polsbroekerdam is Haastrechtenaar Daniel Cluistra verkozen tot Polsstokker van de Dam 2018. Deze prijs kreeg de springer voor zijn goede prestaties in het afgelopen jaar, zowel op de schans, als ernaast. Naast fanatiek springer houdt Cluistra zich namelijk ook bezig met het onderhoud van het terrein en geeft hij training aan de jeugd. Als springer kwam Cluistra het afgelopen seizoen tot een nieuw persoonlijk record van 19.07 meter.


Knap gelijkspel

vlist • Het mixteam van BC Vlist miste tegen BCRS alle vaste dames. Dus maakten Lisette van Leeuwen en Laura de Jong hun competitiedebuut. De ongeslagen status werd behouden door met 3-3 gelijk te spelen. Door deze uitslag blijft BC Vlist de ranglijst aanvoeren. Nummer twee, Velo, is de eerstkomende tegenstander.