Ammerstol krijgt het lek niet boven

ammerstol • Ammerstol heeft moeite om de goede vorm van de eerste competitiehelft te hervinden. Op eigen veld gingen de rood-witten met 0-3 onderuit tegen Ommoord. Met name de eerste helft was van een matig gehalte. De Ammerstollenaren hadden problemen met combineren en kwamen slechts drie keer in het strafschopgebied van de Rotterdammers. Intussen had doelman Van Vliet tweemaal de gang naar het net moeten maken. De 0-2 voorsprong bij rust was volkomen terecht. Ammerstol-speler Rob van Woerkom, die na een knieblessure zijn rentree maakte, moest dat beamen. "De felheid ontbrak om Ommoord aan te pakken. Ik weet niet waar dat aan ligt. We kunnen aardig voetballen, maar daar zie je nu weinig van terug. We moeten de schouders eronder zetten." In de tweede helft was Ammerstol iets gevaarlijker, maar kansen werden niet benut. Ommoord glipte er een keer tussenuit en nam een veilige 0-3 voorsprong. Dat was ook de eindstand. Ammerstol haalde uit de laatste vijf duels slechts één punt.