Ammerstol is uit vorm

ammerstol • Na een goede reeks lijkt de klad er in te zijn gekomen bij vierdeklasser Ammerstol.

In de Rotterdamse wijk Hillegersberg noteerde het team van trainer Rieny Looren de Jong tegen de gelijknamige opponent een 2-0 nederlaag. De rood-witten zijn uit vorm en hopen op een spoedige ommekeer. ASV zette twee jeugdspelers in om het team te completeren.

SPV'81 benut de kansen niet

polsbroek • SPV'81 verloor in en tegen Kamerik met 4-1.

De Polsbroekenaren begonnen sterk en creëerden kans na kans. Martijn de Heer en Rens Wiltenburg verzuimden echter de trekker over te halen. Na ruim een half uur spelen werd Wiltenburg in het zestienmetergebied gevloerd, waarna De Heer de toegekende strafschop benutte. Het lukte SPV'81, dat pas een keer won, niet de score uit te breiden. Wiltenburg kreeg nog de beste kans. "Ik telde hem al," stelde SPV-trainer Gert Alblas.

In de slotfase ging het alsnog mis. Kamerik scoorde na een door SPV slecht weggewerkte hoekschop. In een alles-of-niets poging om alsnog een punt binnen te slepen, vielen in de laatste minuten de twee andere Kamerikse doelpunten. En zo was het voor de Polsbroekers een wedstrijd van de gemiste kansen.

Stolwijk doet goede zaken

stolwijk • Stolwijk won zijn eerste wedstrijd in de derde klasse laag, waarin de eerste twee ploegen zich handhaven, met 4-1 van het Haagse Erasmus.

Enkele weken eerder had Stolwijk deze tegenstander al met 5-0 verslagen. De thuisclub begon slapjes. Toen Koen van der Wolf de score opende, ging het beter lopen. Menno Verkade verdubbelde de marge.
In de tweede helft bood Erasmus meer tegenstand en slaagde erin de aansluitingstreffer op het scorebord te zetten. Spelmaker Joost van Niekerk zorgde voor de ommekeer. Eerst bracht hij Marco Verkaik in stelling, die deze opgelegde kans echter miste. Na een identieke actie besloot hij zelf te schieten. Met succes. De vierde Stolkse treffer -van Jelle Verkade- betekende de knock-out voor de gasten, die het duel met tien man beëindigden.

Marco Versloot trainer Haastrecht

haastrecht • Marco Versloot volgt aan het eind van dit seizoen Edwin de Bruin op als trainer van zondagderdeklasser Haastrecht. Versloot, die al eerder Haastrecht onder zijn hoede had, tekende voor twee jaar. De Gouderakker promoveerde met Haastrecht in 2014 als kampioen naar de derde klasse. Assistent-trainer Mo Darrazi verlengde zijn contract voor dezelfde periode.

Spirit uit de beker

ouderkerk • Een bekerstunt zat er niet in voor de tweedeklasser Spirit. Hoofdklasser Capelle was dinsdagavond op sportpark 't Slot te sterk voor de 'Kanaries' en won met 4-0. Spirit stond na 12 minuten al met 2-0 achter. Dat was ook de ruststand. Na de pauze verdubbelde Capelle de score.