Bergambacht haalt uit

bergambacht • Bergambacht won in Rotterdam met 1-5 van SDV. Na een doelpuntloze eerste helft, waarin het elftal van Bert Potuyt opgelegde kansen miste, maakten de Bergambachtenaren na rust het verschil. Erik Kuiper opende de score, waarna Pieter Meijer, Etienne van den Heuvel (2x) en Luuk Botter raak schoten. De tegengoal viel bij een 0-4 voorsprong.

Nederlaag
nummer elf

polsbroek • SPV'81 leed tegen het Woerdense VEP zijn elfde nederlaag van het seizoen en blijft op de laatste plaats staan.
De Polsbroekenaren begonnen overigens uitstekend. Sander Koolwijk kopte na vijf minuten spelen uit een voorzet van Ivo Sluijs de bal tegen de touwen. De hekkensluiter deed niet onder voor VEP, de huidige nummer drie van de ranglijst. Vlak voor rust kwamen de Woerdenaren langszij. Direct na de onderbreking viel een klutsbal voor de voeten van de VEP-spits, die wel raad wist met dit buitenkansje. In de slotfase viel de derde tegengoal.