Stefano Keizers in Arto Theater

schoonhoven • De winnaar van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2016 en finalist van De Slimste Mens, Stefano Keizers, staat zaterdag 12 januari in het Arto Theater te Schoonhoven.

Keizers ontregelt en danst grijnzend over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in Erg Heel is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt. Aanvang 20.15 uur; kaarten kunnen besteld worden via www.artotheater.nl

Donderdag 10 januari (aanvang 20.15 uur) is in het Schoonhovense theater de film Manifesto te zien. Hierin speelt Cate Blanchett dertien verschillende rollen, waarbij ze een aantal van de meest invloedrijke en emotionele manifesten uit de geschiedenis belichaamt.


Gym je fit

haastrecht • Wegens eerder succes in Bergambacht en Vlist is er vanaf vrijdag 11 januari ook in Haastrecht 'buitengym'.

Fysiotherapeute Marije Bosboom zorgt iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur voor verantwoorde oefeningen. Deelnemers dienen zich te verzamelen achter Het Hof van Stein in Haastrecht.

Ineke van Vliet, bekend van Nederland in Beweging, doet de aftrap. Meedoen kost 3 euro per keer (de eerste keer is gratis). Graag vooraf aanmelden.
Meer informatie via 0182-350012/info@swobv.nl