Postzegelbeurs naar Schoonhoven

schoonhoven • De Schoonhovense vereniging van Postzegelverzamelaars biedt de Goudse Postzegelbeurs vanaf heden elke tweede zaterdag van de maand onderdak in hun clubhuis (in verenigingshuis Zilverstad). Op zaterdag 12 januari verwacht initiatiefnemer Daan van de Velde tussen 13.00 en 16.30 uur tientallen verzamelaars van postzegels, ansichtkaarten en munten in het onderkomen op de parkeerplaats van vv Schoonhoven, aan de Groene Singel 39. "De Goudse organisator tobt met zijn gezondheid en verwacht een fikse huurverhoging van hun locatie," licht Van de Velde toe. "Vandaar de overstap. De entree voor deze beurs met kwalitatief gerenommeerde standhouders bedraagt een euro."


Aftrap halve eeuw
vv Benschop

benschop • Voorzitter Erwin van Wijk gaf op de nieuwjaarsreceptie het startsein voor de viering van 50 jaar vv Benschop.
Op 1 mei is het officieel zover. Voor en na die tijd zullen er talrijke activiteiten zijn ter ere van deze mijlpaal. Op 3 mei houdt de jubilaris de officiële receptie gevolgd door een reünie, waar alle oud- en huidige leden voor worden uitgenodigd. Benschop telt nog drie leden die precies 50 jaar lid zijn, namelijk Gerard van Groeningen, Jaap Vendrig en Rien Boumans. Zij werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet en kregen de opdracht om de jubileumtekst op de tribune te onthullen. De talrijke aanwezigen werden daarna verrast door de aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de KNVB, die het jubileum alvast kleur gaf door de KNVB-vlag met '50 jaar vv Benschop' erop te overhandigen.